Go to main content
Vi søger en

Key Account Manager

Til Sydsjælland og Fyn - Køle- & varmeløsninger til Detail & HoReCa

Vi har fart på med mange nye spændende initiativer og tiltag. Vi søger derfor en stærk salgsprofil, som vil og kan bidrage til den forsatte udvikling af Vibocold.

Du er som person energisk, vedholdende og trives med, at vi stiller krav til hinanden. Du evner at være selvstændig, samtidig med at du kan indgå i et stærkt team og bidrage til helheden. Med frihed under ansvar, får du ansvaret for dit eget distrikt med salg af køl- frost og varmeløsninger til detail og HoReCa kunder. 

Hvad skal du?

Du er på vejen de fleste dage, hvor din succes måles på videreudvikling af det positive samarbejdet med eksisterende kunder, samt bearbejdning og salg til nye kundeemner på Sydsjælland og Fyn. I salgsteamet på 12 engagerede kollegaer arbejder vi sammen og hver for sig på at vinde og skabe glade kunder i et konkurrencepræget marked som stiller store krav til din faglighed og gode salgsdrive. Du bor formentlig centralt i forhold til dine kunder, og stillingen refererer direkte til CCO Claus Henriksen i Viborg.

Din dagligdag

  • Ansvar for salg i eget distrikt og kundeportefølje
  • Budget-og omkostningsansvarlig
  • Identificere og vinde nye kunder
  • Behovsafdække, udarbejde tilbud og gennemføre salget
  • Projektkoordinering på solgte løsninger
  • Kundepleje i samarbejde med internt salg og service team 

Stærk relations-opbygger 

Din uddannelsesmæssige baggrund er inden for handel/økonomi eller teknisk på bachelor-niveau, suppleret med 5 års erfaring fra en kørende salgsfunktion. Ideelt med erfaring fra kølebranchen hvorfra du har god teknisk indsigt i temperaturregulerende løsninger til detail og HoReCa segmentet. Alternativt sidder du måske som indretningskonsulent i detailhandlen, og har lyst til at gå salgsvejen.

Du er vant til at begå dig i forskellige sammenhænge og evner at sikre konstruktive forhandlinger gennem din partnerskabstilgang. Opbygning af stærke personlige relationer til kunderne falder dig naturligt, og du fremstår som fokuseret og pragmatisk.

Du er vedholdende, og når det er nødvendigt, træder du i karakter, og du evner at nå mål og resultater på både kort og mellemlang sigt. Du har en energisk tilgang og får energi af at arbejde sammen med andre. I din systematiske tilgang til succes, bruger du naturligt både CRM og andre IT-redskaber. Naturligvis taler og skriver du på engelsk.

Vi tilbyder

Vibocold tilbyder en udfordrende og travl hverdag med salg af markedets stærkeste sortiment og brands. Du vil få en grundig introduktion og oplæring inden du slippes "løs". Vi tilbyder en fast løn efter kvalifikationer, bonusordning, fri bil, pensions- & forsikringsordning - herunder sundhedssikring.

Lyder det som noget for dig, så ansøg her: https://app.jobmatchprofile.com/gp2cw5

Tiltrædelse: Snarest muligt.

.
Close
Sign in

If you are not already a customer with us, you can sign up as a customer by clicking on this link