Close
Your cart
Empty cart
Go to main content
Pressemeddelelse

FRIGOR brand solgt til WhiteAway Group

Gå til nyhedsoversigt FRIGOR brand solgt til WhiteAway Group.

Vibocold A/S, som overtog FRIGOR i 2007, og som sidenhen har solgt husholdningskøleskabe- og frysere under varemærket FRIGOR, har pr. 1. juli 2022 solgt varemærket til WhiteAway Group som ligeledes står bag hvidevarekæden Skousen. Det er er dermed et endegyldigt farvel til Viborg for FRIGOR brandet.

CCO hos Vibocold A/S, Claus Henriksen udtaler:
- Vi har over en periode analyseret markedet, produkter og krav for husholdningsprodukter, og kom frem til den konklusion at disse produkttyper ikke længere er en naturlig del af vores strategi. Vi har derfor gennem nogen tid afsøgt markedet, for et salg af varemærket FRIGOR til en køber som kunne forsætte rejsen for et gammelt Viborg brand. Det er derfor med stor glæde, at dette er lykkedes til en virksomhed som WhiteAway Group.

Hos WhiteAway Group er der ligeledes stor tilfredshed med, at de har fundet et brand som kan bruges til den forsatte udvikling af produkter indenfor køl- og frys, og som muligvis med tiden kan udbredes til andre produktkategorier.

CCO hos WhiteAway Group, Jakob Nørgaard siger:
- Vi har gennem noget tid undersøgt mulighederne for et eget brand, hvorpå vi kan bygge videre på et godt fundament. Vi har selv forhandlet FRIGOR gennem mange år, og kender det som et godt brand, som vi er overbeviste om at vi kan udvikle yderligere. Så da muligheden opstod med at købe varemærket FRIGOR slog vi derfor til.

For yderligere oplysninger

Vibocold A/S: CCO Claus R. Henriksen, m. +45 40 70 06 62
WhiteAway Group, CCO Jakob Nørgaard, m. +45 25 21 88 00

Close
Sign in

If you are not already a customer with us, you can sign up as a customer by clicking on this link