Close
Your cart
Empty cart
Go to main content

Dankøl A/S

Gå til nyhedsoversigt

Dankøl A/S bliver en del af Vibocold A/S

CEO hos Vibocold, Lars Jørgensen udtaler: Med opkøbet af Dankøl sikrer vi, at vi har de fornødne kompetencer og ressourcer med egne uddannede service teknikere, til servicering af de løsninger vi sælger til vores kunder. Vibocold har for nuværende 25 PI-certificerede serviceteknikere, og med tilførslen af 12 kompetente Dankøl serviceteknikere, styrkes vi specielt på klimaanlæg, køle- & fryserum samt CO2 anlæg. 
 

Dankøl & CKT køleservice A/S 
Dankøl & CKT køleservice A/S leverer, monterer, samt udfører eftersyn på alle former for vandkølingsanlæg, klimaanlæg, køle/fryserum og ismaskiner. Virksomheden er grundlagt i 1995, og er certificeret i henhold til ISO 9001:2015. Virksomheden har skiftet navn til Dankøl A/S.

Direktør og medejer hos Dankøl & CKT Service A/S, Casper Jensen udtaler: Vi har gennem noget tid drøftet i hvilken retning Dankøl kan videreudvikles, og i den forbindelse tog vi kontakt til Vibocold som vi har et godt samarbejde med. Det stod hurtigt klart, at begge parter kunne se muligheder i et tættere samarbejde, hvilket konkret har medført, at Vibocold overtager majoriteten i Dankøl efter grundlæggeren Brian Sørensen, som herefter ikke længere er en del af virksomheden. Dankøl fortsætter som en selvstændig virksomhed i Vibocold Group, hvor jeg fortsat varetager den daglige ledelse som direktør og medejer.

Personligt ser jeg frem til at udnytte de muligheder dette giver, og at være en integreret del af Vibocold. Vibocold har en rigtig god serviceorganisation, men også en større salgs- og projektorganisation som kan vejlede- og rådgive kunderne fra start til slut. Dette giver os i fællesskab nogle helt nye muligheder.


Overtagelsen er sket per 1. november
Vibocold har per 1. november 2021 gennemført købet af Dankøl, som nu er en del af Vibocold A/S.

Man kan læse mere om Dankøl her
Close
Sign in

If you are not already a customer with us, you can sign up as a customer by clicking on this link